Recenze na knihu Sedm manželů Evelyn Hugo

Sedm manželů Evelyn Hugo

 

Knihu napsala autorka bestsellerů Taylor Jenkins Reid. Autorka zatím napsala sedm knih. Všechny knihy jsou již přeloženy i do českého jazyka. 

Ale zpět ke knize. Mě osobně kniha velmi nadchla. Ale každý máme jiný názor. Je to kniha spíše pro slečny, ale samozřejmě i kluci si ji mohou přečíst. Kniha je rozdělena do osmi částí, ale je možné, že ze začátku se budete v ději trochu ztrácet. Ale nakonec vše pochopíte, a budete se ještě divit, co vše se v knize stalo. Já knihu přečetla během týdne, protože mě zajímalo, jak vše dopadne. A nakonec jsem byla opravdu překvapena, jaké měla kniha vyvrcholení a jak celý děj příběh skončil. 

 

Malý úryvek z knihy:

Stárnoucí ikona Evelyn Hugo je konečně připravená povědět světu pravdu o svém životě. Když ale ke spolupráci na interview přizve zcela neznámou Monique Grantovou, překvapí tím naprosto všechny, a nejvíc samotnou Moniqie. Mladá novinářka pak v pracovně přepychového manhattanského bytu fascinovaně poslouchá Evelynin životní příběh, který začíná v padesátých letech příjezdem do Los Angeles a vrcholí koncem osmdesátých let rozhodnutím od filmu nadobro odejít. Během vyprávění o životě bezohledné ctižádosti a hereččiných sedmi manželstvích začíná postupně vycházet najevo, že životy obou žen jsou osudným způsobem propojeny.

 

Tereza Marešová